fredag 24 april 2015

Nu kör vi igång !!

From. Onsdag 29 April anordnar Sävar CK träning för lvg.
Dessa lvg-träningar kommer sedan att löpa varje onsdag och söndag, med inriktning att onsdagen blir lite kortare intervallspass och söndagen ett distanspass.
Då det är svårt att hålla gemensam fart för alla under träningarna, har vi beslutat att dela in lvg-träningarna i 2st grupper. Obs!! Grupperna har olika starttider, vänligen notera detta.

- Grupp 1 kommer att hålla en hastighet ca 30km/h
- Grupp 2 kommer att hålla en hastighet ca 35km/h

From Lördag 2 Maj anordnar Sävar CK träning för mtb. Vi börjar med ett uppsnack på Time i ca 30min och åker sedan ut på ett lätt otekniskt pass i ca 1h, för att alla ska få känna på mtb
Dessa mtb-träningar kommer sedan löpa vidare varje tisdag och lördag, med inrikting att tisdagen blir mer skogstekniskt och lördagen lite mer fart anpassat. För mtb-träningarna kommer ingen indelning att göras, där anpassas tempot till deltagarna och förutsättningarna.

From torsdag 7 maj och framöver kommer Sävar CK hålla en cykelträning per vecka specifikt för/med enbart tjejer. Sofia Lindsjö är kontaktperson kring detta arrangemang.

Det är dock fullt möjligt att via vår facebook sida, lägga ut en förfrågan om ni har en annan dag/tid som passar er personligen. Tänk dock på att försöka specificera den tänkta tempot eller svårhetsgraden, så intresserade medlemmar kan ta ställning om det är ok för ens egen kondition.
Det är aldrig roligt att möta väggen efter 15min eller falla/skada sig efter passage i svårt stenskravel

Lvg
Onsdag                                Söndag
18.00 - Grupp 1                   9.00 - Grupp 2
18.30 - Grupp 2                   9.30 - Grupp 1

Mtb
Tisdag                                  Lördag
18.30 - Skogstekniskt          10.00 - Fart anpassat

Tjej-trampet
Torsdagar kl 18.30

           

Våra cykelträningar utgår alltid från Time i Sävar. God möjlighet till bilparkering finns om man kommer från annan ort än Sävar.
Passa på att stödja vår lokala samarbetspartner, fyll på med extra energi.