söndag 19 maj 2013

Lite av allt !

Det hade lovats fint väder väder under lördagens träningspass. 15 mila svängen som visade sig bli lite längre än de planerade femton möttes 8.oo på Time. Några avklädda redan från start medans några körde både med arm & benvärmare. Bra fart från Sävar och emellanåt var farten nästan för hög med tanke på att vi skulle trampa dessa mil och i den värme som redan då var upp mot tjugo. Nåväl, vi hade hört om ett nytt fikaställe i Vindeln som heter Vejo´s där det skulle servers gott fika men när det inte öppnade förrän 11.30 fick det bli den lokala korvhandlarn. Det blev en grillad & coke men hans senap når ingen tio i topp lista. När vi skulle åka vidare åkte den ena efter den andra arm/benvärmare av, tyvärr hade nog ingen tänkt på solens krafter, själv började jag bli grisrosa redan i Vännäsby...

Hur ni andra ser ut idag vet jag inte men som någon skrev igår så har vi väl en ordentlig "bonnbränna" allihopa. Undantaget är nog vår fransman som hade snygg bränna redan från start ;-)

Även den andra gruppen som blev sex cyklister drog iväg med Staffan i spets rapporterar om en kalasrunda, här styrdes kosan mot kusten och Holmsund /Obbola vidare mot Degernäs, Röbäck & Ersboda. Här delades gänget upp och några tog svängen runt Bullmark och dessa fick ihop nästan tio mil. Summasumarum var det nog en kanonhelg för alla :-)

Vi är nu tjugosex medlemmar i Sävar CK...