söndag 28 april 2013

En kopp på Statoil !

 Vår senaste medlem Fredrik Lindblom tar en kaffe & bulle,tillsammans Peter och en annan Fredrik.
                         Peter Berglund & Izabelle Bodin som gjorde en strong insats i lördags.   
                                                     Kul att ha en tjej i gänget.  
                                                        
                                         En som inte missat ngn klubbträning ännu.... Tom Löfgren.

fredag 26 april 2013

Lördagsträning :-)

Gemensam träning imorgon lördag. Samling på Time klockan tio och förslagsvis kör vi Bullmark- Bodbyn - Umeå ( ett stopp någonstans för en kaffe ) Täfteå & hem.

tisdag 23 april 2013

Sävar CK´s kläder = medlem.

Nu är tiden ute denna gång för klädbeställning. Glädjande är att vi blir 18 stycken som på ett eller annat sätt kommer att bära upp Sävar CK´s färger, t.o.m nere i Stockholm är vi representerade.  Kul tycker vi !
Men,vi vill att ni som beställt plagg från Sävar CK även betalar in medlemsavgiften / Styrelsen

torsdag 18 april 2013

Sista chansen att beställa klubbkläder !!

Ta sista chansen denna gång och beställ Sävar CK`s klubbkläder som levereras av Kalas Sportswear . Är du intresserad av kollektionen tag då kontakt med Erik ( 070 324 88 81 ) för provning senast söndag 21/4.

Träning på lördag !

Vi välkomnar nya & gamla medlemmar till vår gemensamma träning på lördag den 20/4. Samlingsplats är Time (preem) i Sävar och förra veckans pass som gick till Nisses var bra på alla sätt så det är ett förslag till helgen också. Blir vi många kan vi dela upp oss i två grupper, är det första gången , tveka inte utan kom dit så kan en grupp köra en kortare sväng.

Tid & plats : 10.00 på Time.
Hjälm är obligatoriskt och glöm inte fikapengarna !!

VÄLKOMNA :-)

fredag 12 april 2013

Det verkar som vi kör imorgon !!

Ikväll verkar vädret tillåta att vi kör vår första träning imorgon, ingen HJÄLM ingen träning med SCK, hjälmen är ett måste..... Klädprovning från 9.oo & sen sen kör vi från Time kl.10.00.
Om vädret inte tillåter gemensam träning så meddelar vi det på hemsidan imorgonbitti..

Förhoppningsvis syns vi :-)

fredag 5 april 2013

Förtydligande om cykelkläderna.

P.g.a att beställningen till Kalas kom iväg sent och storleksproverna inte ännu kommit är det lördag som gäller som dag. Passar inte lördag så ring mig på 0703248881 så kan vi ordna ett nytt tillfälle.

Plats & tider - Sävar brandstation, lördag 13/4 mellan 9.oo-9.45 & 13.oo-15.oo.

 Häls // Erik

Cykeldagar på Team Sportia.

Under cykeldagarna 4-7 april träffar du Team Sportias kunniga personal och leverantörer. I butik handlar du cyklar och cykelprylar till riktigt bra priser.

CYKELKLÄDER:

Sävar CK kommer att ha en hel linje klubbkläder framtagna för oss av Kalas Wear, allt i från bibshorts och kortärmat till jacka, väst o.s.v. Kläderna är en stor del i den gemenskap vi försöker skapa inom klubben.

KLÄDBESTÄLLNINGAR.
Lördagen den 13/4 kommer kläderna finnas på Sävar brandstation för provning, vi tar första provningen mellan 9.oo-9.45, sen direkt efter vår gemensamma träning ca.13.oo-15.oo.

Passar inte dagen så hör av er till Erik, 070-3248881 så fixar vi det.

FÖRBEHÅLL.
Det krav som finns för att en produkt ska kunna beställas / produceras är att det blir minst 5 exemplar beställda av just denna vara.

NYA SPONSORER.
Det finns möjlighet att få ner priset på kläderna om vi lyckas med att få hjälp av sponsorer som vill synas på kläderna m.m. Om någon har kontakt eller förslag på tänkbar sponsor är det hög tid att ta kontakt med dessa INNAN klädbeställningen.

torsdag 4 april 2013

Samarbetsavtal med Team Sportia.

Alla medlemmar i Sävar Cykelklubb kan ta del av dessa erbjudanden.

- 15 % på cykelkläder, cykeltillbehör och reservdelar.
- 10 % på racercyklar & MTB vid köp av cykel över 10.ooo kr.

Rabatterna gäller på ordinarie pris och kan variera på beställningsvaror.

onsdag 3 april 2013

Gemensam träning.

Lördag den 13 april kl.10.oo träffs vi på Time (Preem ) för gemensam träning. Time kommer alltid att vara samlingplatsen när vi har gemensamma träningar, där finns möjlighet att ta en kaffe eller annat.
Vi kör gemensamt i ett lugnt tempo ca.6 mil,  en alternativ är att vi cyklar mot Holmsund och stannar till på Nisses för ett fika stopp. Så glöm imte fikapengarna....